qrsystem
Irányt mutatunk az informatika világában

Kedvezményes weboldal készítés a QR System-mel

Weboldalra van szüksége? Egyedi igényei vannak? Mi elkészítjük Önnek!

Cégeknek az egyik legfontosabb marketing eszköze a weboldaluk, ezért Önnek sem lehet mindegy, hogy milyen weboldal készül cégéről.

Csináltássa weboldalát nálunk, s mi megajándékozzuk Önt egy évnyi tárhellyel és domainnel ingyen!

Ha minket választ, garantált a siker!

Amit kínálunk:

Egyedi, letisztult dizájn
Weboldalának egy teljesen egyedi tervet dolgozunk ki, melyet az Ön elképzelései alapján készítünk el, majd valósítunk meg.
Teljes reszponzivitás
Ma már a weboldalakat leginkább mobileszközökről látogatják az emberek, ezért fontos, hogy szem előtt tartsuk, hogy mind mobilról, tabletről és asztali számítógépről is használható legyen a weboldal.
Rövid határidő
Az általunk használt technológiák lehetőséget nyújtanak arrak, hogy rövid határidővel dolgozzunk, a lehető legjobb minőségben.
Kedvező árak
Az igények felmérése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és a lehető legjobb ár-érték arányú munkát kalkuláljuk ki Önnek. Minden munkánk egyedi, ezért az árajánlatok is különbözőek, de igyekszünk a piacon a lehető legalacsonyabb ár-érték arányon dolgozni.
Keresőoptimalizálás és marketing
A weboldalaknak a legfontosabb célja: új megrendelések generálása. Mi ezt szem előtt tartva építjük fel az Ön oldalát, magas látogatottságot és konverziós rátát elérve.

Miért érdemes weboldalt készíteni cégének?

Igen, a jó bornak is kell a cégér. Bizonyára az Ön tevékenysége is a maga nemében egyedülálló és a legjobb, hiszen ha nem így lenne, akkor bizonyára nem is dolgozna abban a tevékenységben. Ehhez mi annyit tudunk hozzátenni, hogy a világhálón keresztül mindenkinek megmutatjuk, hogy Ön és az Ön tevékenysége mennyire jó. Válassza az általunk ajánlott honlapot, és mi mégtöbb elégedett ügyfelet hozunk Önnek!

Miért előnyösebb az általunk használt technológiát  választani?

Cégünk folyamatosan fejleszti, és a piacon teszteli az elkészült weboldalakat. Ezért Önnek mindig a legújabb fejlesztések alapján készült weboldalt tudjuk kiajánlani. Ha minket választ, nem csak a pénztárcáját kíméli, hanem találkozhat a legmodernebb weboldal-készítési technológiákkal is.

Mire használható az általunk alkalmazott CMS rendszer?

A közös munkánk eredményeként elkészült weboldal nem egy teljesen lezárt alkotás. Lehetőség van arra, hogy ha változik a tevékenység, a hely, az idő és bármi más, azt az oldalon is le tudjuk követni. Ön, kedves megrendelő, az általunk használt CMS segítségével, maga is el tud végezni változtatásokat a honlapján.

0 +
weboldalon dolgoztunk
0 +
elégedett ügyfél
0 év
tapasztalat
0
csapattag
Teljes arculat tervezés, grafika- és weboldal készítés

2020 júniusában kaptuk a megbízást, hogy készítsünk el egy oldalt, melyen közölni tudják a legfrissebb információkat a Zöld busz projektel kapcsolatban.

Teljes arculat tervezés, grafika- és weboldal készítés

2020 novemberében megbízást kaptunk a S.A.K Se-től egy bemutatkozó oldal elkészítésére, mellyel elkezdhetik az egyesületükbe való toborzást és a magyarországi OCR sporttal kapcsolatos legfrissebb hírek közlését. 

Teljes arculat tervezés, grafika- és weboldal készítés

2021 elején kaptunk megbízást a TNT Sziget csónakkölcsönzőtől, hogy készítsünk nekik egy vadiúj weboldalt, amit majd fel tudnak használni új vevők becsalogatására.

Felkeltettük érdeklődését weboldal készítéssel kapcsolatban?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, s kérjen ajánlatot céges weboldal készítésre!