Ajánlatunk a szolgáltatási területen dolgozók számára

Ha Ön kedves leendő ügyfelünk a szolgáltatások területén dolgozik vagy vállalkozik, mindenképpen érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, hogy tudjunk ajánlani egy megfelelően elkészített QR-kódot az Ön számára. Gondolja csak el! Ha van egy céges autója és arra egy megfelelően elhelyezett figyelemfelkeltő kódot helyezünk el, az akár naponta jelenthet más tartalmat úgy, hogy nem kell új fóliát felragasztania, mi csak a mögöttes tartalmat változtatjuk meg az Ön igényeinek megfelelően.

Egy burkoló iparos furgonján a kód jelentheti néhány hétig, hogy megfelelő alkalmazottat keres, majd változtatásunk után akár egy videót is láthat a legszebb munkájáról az az érdeklődő aki a kódjára kattint. És hogy miért kattintanak rá? Ez a mi titkunk, de ha érdekli szívesen eláruljuk…

Lehet egy munkahelyi étkezde, ahol az ajtóban elhelyezett kód, már évek óta ugyan az a maga fizikális valóságában, de a menü naponta más lehet mögötte. Nem is kell minden alkalommal rákattintani a kódra, elég csak frissíteni a telefonban. Munkatársak egymás közt átküldhetik a kódot is, vagy a napi menüt is. Várakozás közben a saját telefonunkon „mazsolázhatunk” az ajánlatok közül, sőt ha a szemüvegünk nincs kéznél, még rá is nagyíthatunk a szövegre!

Egy fodrász csak kitesz egy szépen elkészített színes kódot üzlete ajtajára és az érdeklődő leolvasva láthat akár egy rövid videót is amin a mester maga szerepel, mondja el, hogy pillanatnyilag nincs nyitva, de mikor, hogyan lehet nála bejelentkezni. Sőt, a törzsvendégnek aki már egyszer is valaha leolvasta a kódot, nem kell újra megtennie, csak megkeresi a telefonjában és máris tud időpontot foglalni.

Az általunk fejlesztett applikációval arra is van lehetőség, hogy a fodrászmester „elektronikus noteszébe” távolról jelentkezzen be a kedves vendég. Míg a mester dolgozik, észre sem veszi, hogy az előjegyzési naplója az általa felszabadított időpontokra kezd betelni!

Határ a csillagos ég!
Tudunk olyan névjegykártyát készíteni kedves ügyfeleinknek, hogy aki az azon lévő kódot leolvassa, a kártya tulajdonos minden megadott adata azonnal a telefon névjegyzékébe megy automatán. Nem kell nevet, telefon számot, e-mail címet stb egyenként beírogatni ez mind lehet automatizmus!

Kérje szaktanácsadóink segítségét és mi kitaláljuk az Ön szolgáltatásához legjobban illő QR kódot és mögöttes tartalmat!