Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

A QR kódról bővebben a “Mi a QR kód?” menüpontra kattintva olvashat.

A színes vagy fekete-fehér kódokat speciális olvasók – reptereken pl. – vagy mobil telefonok segítségével lehet leolvasni. Apple termékek fotó alkalmazása automatikusan érzékeli, androidos készülékek letöltött QR-kód olvasó alkalmazás segítségével olvassák. A statikus kódok olvasásához nem kell internet elérhetőség, míg a dinamikus kódok csak valamiféle internetes alkalmazás révén olvassák a mögöttes tartalmat.

A kódok használata teljesen biztonságos! Cégünk számára megrendelőink elégedettsége a legfontosabb! Ezért fokozott figyelmet fordítunk az egész munkafolyamat során ügyfeleink személyes adatainak kezelésére!

NEM. Lehetőség van mindennemű szín használatára, a kód – bizonyos határok közötti – formai változtatására, egyedi képek, logók kódban való elhelyezésére.

A QR-kód egyik legnagyobb előnye a gyors leovasás mellett az, hogy elég nagyfokú fizikális sérülés esetén is képesek a kód olvasó alkalmazások hibátlanul megjeleníteni a mögöttes tartalmat. Ez egyes esetekben akár 30% – ban sérült kódoknál is lehetséges!

A leolvasások száma végtelen, ugyanúgy mint a dinamikus kódok mögötti változtatási lehetőségek száma is!

A jól megválasztott – méretben és színben – és megfelelően tálalt QR-kód jelzi mindenki felé, hogy a gyártó vagy szolgáltató szeretne lépést tartani a fejlődéssel! Mindenkinek feltűnik a változás, kíváncsivá teszi az embereket és kényelmes, rugalmas szolgáltatást nyújt, amit néhány kattintással a mobiljáról elérhet.

A puding próbája… A mi jelszavunk: „Mindent a megrendelőért!”