Ajánlatunk gyártók, forgalmazók számára

Minden gyártó és terméket forgalmazó kedves megrendelőnk számára van egy ajánlatunk. Ha termékének összetételét, az árát, tartalmát, vagy akár csak annak összeszerelési módját szeretné megadni, erre a legalkalmasabb eszköz a QR-kód. Ugyanis a kód mögé az Ön igényeinek megfelelő szöveget, zenét, videót stb tudunk elhelyezni, ami sokkal több mint amit a csomagoláson feltüntethet. Sőt, ami még talán ennél is fontosabb, az igényeknek megfelelően a kód fizikális megváltoztatása nélkül is tudjuk a mögöttes tartalmat változtatni. Gondoljon csak bele! A gyártósoron folyamatosan fut az ugyanazzal a nyomtatással ellátott csomagolás, ami mögött akár naponta változhat a termék összetételéről, vagy egy reklámról szóló szöveg vagy videó!

Ha a polcokon lévő árun QR-kód, a vevő saját mobilján képes leolvasni azt, így nemcsak mennyiségileg és minőségileg kap nagyobb információt az Ön termékéről, hanem az megmarad a telefonjában és adott esetben bárhol, bárkinek megmutathatja, továbbíthatja!
Ha megtetszik egy barátnő vagy ismerős ruhája, táskája, kesztyűje stb. és van a terméken QR-kód, ez esetben is csak a terméken lévő kódot kell leolvasni és máris látszik: ki, mikor, hol gyártotta, szeretne-e utánrendelni mindezt akár egy kattintással?
Akár egy palack borra is rá tehetünk egy dinamikus QR-kódot, amit leolvasva egy rövid videó üzenetben láthatjuk, hogy hol, kik és milyen körülmények között készítették az értékes nedüt. Itt is fenn áll természetesen a lehetőség, hogy a palackon lévő kód fizikális változtatása nélkül a gyártó változtathatja üzenete tartalmát. Kellemes ünnepeket kívánjon, beszámoljon egy értékes díj elnyeréséről stb.

A lehetőségek határtalanok és mi segítünk Önnek ezeket maradéktalanul kiaknázni!