Egyéb alkalmazási lehetőségek - csak a képzelet szabja meg a határokat…

Rengeteg olyan területe van a civil és üzleti életnek ahol egy jól megválasztott QR-kód fontos lehet. A teljesség igénye nélkül álljon itt most néhány példa amiket külföldön már sikeresen alkalmaznak:

„Ki – mi lakik odabenn kód”
Egy borongós nap az állatkertben sétálgatva, szinte minden állat behúzódik a barlangjába. Nagy szerencse, hogy a kifutó előtt cégünk QR-kódot helyezett el, amit leolvasva a család egy rövid videón a saját telefonon láthatja játék közben kedvencét, sőt utána otthon a nagyinak is megmutathatja a felvételt.

qr kod az allatkertben

Érintésmentes étlap
A mai „fertőző” világban tudunk olyan érintés mentes étlapot készíteni, mely csak egy jól megszerkesztett kódból áll a vendég asztalán. Meg sem kell érinteni, vagy lapozni, csupán a saját telefonunkkal leolvasni és máris rendelhetjük kedvenc ételünket! Arról nem is beszélve, hogy ez a menü mindig a legfrissebb ajánlatot tartalmazza a kedves vendég anyanyelvén! Igen, a saját telefonos leolvasás előnye még, hogy hála a fordító programoknak nem kell a hagyományos étlaphoz hasonlóan angolul – magyarul feltüntetni az ételeket, hanem azok a világ összes nyelvén azonnal hozzáférhetőek. Speciális ajánlatunk éttermeknek.

qr system ajanlat

„Hol találom kód”
Könyvtári katalógusunk az Ön rendelkezésére áll! Csak a megfelelő kódot kell beolvasnia telefonjával és máris kinyílik Önnek egy térkép, amely a megfelelő irányba kalauzolja a kedves érdeklődőt, a saját telefonján, a saját anyanyelvén! A telefonon lévő szöveges vagy képi információ nagyítható, tárolható, bármikor újra felhasználható.

qr kodos fizetes

„Változás történt kód”
Egy szép városról vagy szigetről készült útikönyv legnagyobb része állandó. Ha frappánsan szeretnénk kezelni egy-egy új étterem megjelenését vagy buszjárat megszűnését, esetleg múzeum időszakos felújítását, megtehetjük egy jól megválasztott kód elhelyezésével a könyvben. Nem kell az egész kötetet de még a kódot sem újra kinyomtatni, csupán a kód mögötti tartalmat megújítani annak érdekében, hogy a látogató mindig a legfrissebb információkat kapja.

„Hogyan képzeljem el kód”
Hurutos köhögésre más házi praktika javallott mint a gyermek száraz köhögésére… Igen, de a zavarban lévő kezdő anyuka a pici babájáról hogyan döntse el, hogy éppen miben szenved? Egy könyv, néhány kód és azok leolvasása lehet a megoldás! Telefonjával beolvassa és már hallja is az egyik vagy a másikféle hangot. (Persze mindenkinek jobb, ha madárhangok megkülönböztetésére használjuk a QR-kód adta lehetőségeket.)

kohogo_gyerek_feher

Szárnyaljunk együtt, kérjen tanácsot tőlünk az Ön speciális igényeinek megfelelően!