Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató a qrsystem.hu weboldalon keresztül történő kapcsolattartással és megrendeléssel összefüggő adatkezeléshez.

1. Adatkezelő megnevezése

Név:QR System Szappanos Klára, Vigh János

Adószám: 8404405727

Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Losonczi utca 1.

Elektronikus levelezés cím: info@qrsystem.hu

Postai levelezés cím: 2310 Szigetszentmiklós, Losonczi utca 1.

Telefonszám:

Szappanos Klára +36 20 329 1802

Vigh János  +36 20 328 9899

2. Az adatkezelés alapjául szolgáló jogszabály

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

3. A kezelt adatok köre és az adatkezelés célja

Személyes adatAdatkezelés célja
NévKezelése a felhasználó azonosítására, megszólítása érdekében szükséges.
Elektronikus levelezési címKezelése a kapcsolattartás érdekében szükséges.
TelefonszámKezelése a kapcsolattartás érdekében szükséges.
Kiválasztott szolgáltatásKezelése a szolgáltatás nyújtása érdekében szükséges.
Megrendelés tartalmaKezelése a szolgáltatás nyújtása (megrendelés teljesítése) érdekében szükséges.
Figyelem: a QR kódba bekódolt adatok bárki számára láthatóak lesznek, aki a QR kódot egy megfelelő olvasóval beolvassa. Fontolja meg, mit rögzít a kódba!
Számlázási adatokKezelése a szolgáltatás nyújtása (számla kiállítása) érdekében szükséges.
Szállítási adatokKezelése a szolgáltatás nyújtása (kiszállítás) érdekében szükséges.
IP címKezelése a szolgáltatás nyújtása (webáruház szoftver működése, adózási kulcs kiszámítása) érdekében szükséges. Az IP címek használata szükséges még a weboldal biztonsági rendszereinek működéséhez is.

A kezelt személyes adatok harmadik fél részére nem kerülnek átadásra a fenti céloktól eltérő célra való felhasználás érdekében.

HTTP-sütik használata: A qrsystem.hu, hasonlóan a legtöbb weboldalhoz, HTTP-sütiket alkalmaz a honlap könnyebb használata és személyre szabása érdekében. A sütik (cookie-k) kis szöveges fájlok, amelyek az Ön számítógépén kerülnek tárolásra, nem a zuhe.hu kiszolgálón. Ezek a fájlok nem jelentenek veszélyt az Ön számítógépére, kizárólag annak azonosítására szolgálnak. A sütikkel kapcsolatos beállításokat a böngészőjében teheti meg.

4. Az adatkezelés jogalapja a felhasználó hozzájárulása.

5. Az adatkezelés időtartama

Az adatkezelő a személyes adatokat a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig kezeli. A hozzájárulását az 1. pontban megjelölt elektronikus vagy postai levelezési címre küldött levelében a felhasználó bármikor visszavonhatja.

6. Az adatokhoz való hozzáférés, adatfeldolgozók és adatbiztonsági intézkedések

Az adatkezelő a következő adatfeldolgozók közreműködését veszi igénybe:

Weboldal tárhelyszolgáltató, elektronikus levelezési szolgáltató, biztonsági mentés szolgáltató:

Cégnév: Rackhost Zrt.

Székhely: 6722 Szeged, Tisza Lajos körút 41.

Cégjegyzékszám: 06-10-000489

https://www.rackhost.hu/terms

Elektronikus levelezési szolgáltató:

Cégnév: Google Inc. (“Google”)

Székhely: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Amerikai Egyesült Államok

https://policies.google.com/?hl=en

Biztonsági mentés szolgáltató:

Cégnév: Tresorit AG

Székhely: Minervastrasse 3, 8032 Zurich, Switzerland

https://tresorit.com/legal/privacy-policy

Analitikai szolgáltató:

Cégnév: Google Inc. (“Google Analytics”)

Székhely: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Amerikai Egyesült Államok

https://policies.google.com/?hl=en

Üzenetkezelési szolgáltató (facebook üzenetablak):

Cégnév: Facebook Ireland Ltd.

Székhely: 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Írország

https://hu-hu.facebook.com/privacy/explanation

Fizetési szolgáltató:

Cégnév: PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A.

Székhely: 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxemburg

https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/ua/privacy-full

Dinamikus QR kód kezelési és QR kód generátor szolgáltató:

Cégnév: QRCode Monkey GmbH

Székhely: Rißweg 11, 01324 Dresden, Germany

https://qrcode.studio/privacy-policy

https://qrcode.studio/terms

 

A személyes adatok biztonsága érdekében az interneten továbbított adatokhoz és az elektronikus levelezési fiókokhoz való hozzáférés az informatikai iparágban általánosan elfogadott jó gyakorlatoknak megfelelő eljárásokkal korlátozott.

7. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogok

Tájékoztatás kérése: a felhasználónak az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül írásban van lehetősége a kezelt személyes adatairól tájékoztatást kérni. A tájékoztatást az adatkezelő a megadott elérhetőségre teljesíti 30 napon belül.

Helyesbítés kérése: a felhasználónak az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül írásban van lehetősége a kezelt személyes
adatai helyesbítését kérni. A helyesbítést az adatkezelő 30 napon belül teljesíti és erről a felhasználót az általa megadott elérhetőségen
értesíti.

Törlés kérése: a felhasználónak az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül írásban van lehetősége a kezelt személyes adatai törlését kérni. A törlést az adatkezelő 30 napon belül teljesíti és erről a felhasználót az általa megadott elérhetőségen értesíti.

8. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogorvoslati lehetőségek

Jogellenes adatkezelés esetén a felhasználó kezdeményezheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság eljárását a következő
elérhetőségeken:

https://www.naih.hu/

ugyfelszolgalat@naih.hu

06-1-391-1400

1530 Budapest, Pf.: 5.

Továbbá, a felhasználó polgári pert kezdeményezhet az adatkezelővel szemben. A per a felhasználó választása szerint a felhasználó lakó- vagy
tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható.

Impresszum:

Szerkesztő: Kolozsvári Dóra, Vigh János

Tartalomkezelő: WordPress

Sablon: Astra

Tárhely és domain szolgáltató: Rackhost Zrt.

A honlap által használt hirdetési cookie-k főbb jellemzői:

Google Adwords cookie Amikor valaki meglátogatja az oldalunkat, a látogató cookie-azonosítója hozzáadódik a remarketinglistához. A Google cookie-kat – például a NID és SID cookie-kat – használ a Google-termékekben, így például a Google Keresésben látható hirdetések testreszabásához. Az ilyen cookie-kat például arra használja, hogy megjegyezze az Ön legutóbbi kereséseit, az egyes hirdetők hirdetéseivel vagy a keresési eredményekkel való korábbi interakcióit, továbbá a hirdetők webhelyein tett látogatásait. Az AdWords konverziókövetés funkciója cookie-kat használ. A hirdetésből eredő értékesítések és egyéb konverziók követésére cookie-kat ment a felhasználó számítógépére, amikor az adott személy egy hirdetésre kattint. A cookie-k néhány gyakori alkalmazási módja: a hirdetések kiválasztása annak alapján, hogy mi a releváns az adott felhasználó esetén, a kampányok teljesítményéről szóló jelentések tökéletesítése, és a felhasználó által már megtekintett hirdetések megjelenítésének elkerülése.

Google Analytics cookie: A Google Analytics a Google elemző eszköze, amely abban segít a weboldalak és alkalmazások tulajdonosainak, hogy pontosabb képet kapjanak látogatóik tevékenységeiről. A szolgáltatás cookie-kat használhat, hogy információkat gyűjtsön és jelentést készítsen a weboldal használatára vonatkozó statisztikai adatokból anélkül, hogy egyénileg azonosítaná a látogatókat a Google számára. A Google Analytics által használt fő cookie a „__ga” cookie. A webhelyhasználati statisztikai adatokból készülő jelentések mellett a Google Analytics – az előbbiekben ismertetett néhány hirdetési cookie-val együtt – felhasználható arra is, hogy relevánsabb hirdetéseket jelenítsünk meg a Google-termékekben (például a Google Keresésben) és szerte az interneten.

Remarketing cookiek-k: A korábbi látogatók vagy felhasználók számára a Google Display Hálózaton található egyéb webhelyeken való böngészés, illetve termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatos kifejezések keresésekor jelenhetnek meg

Facebook pixel (Facebook cookie) A Facebook-képpont olyan kód, amelynek a segítségével a honlapon jelentés készül a konverziókról, célközönségek állíthatók össze, és az oldal tulajdonosa részletes elemzési adatokat kap a látogatók honlap használatáról. A Facebook pixel segítségével a weboldal látogatóinak személyre szabott ajánlatokat, hirdetéseket jeleníthet meg a Facebook felületén. A Facebook adatkezelési szabályzatát itt tanulmányozhatja: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára. A cookie-k törléséről bővebb tájékoztatást az alábbi linkeken találhat:

Remarketing

Az adatkezelés mint remarketing tevékenység cookie-k segítségével valósul meg.

Kezelt adatok
A cookie tájékoztatóban meghatározott cookiek által kezelt adatok.

Az adatkezelés időtartama
Az adott cookie adattárolási idötartama, bővebb információ elérhető itt:

Google általános cookie tájékoztató:
https://www.google.com/policies/technologies/types/

Google Analitycs tájékoztató:
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=hu

Facebook tájékoztató:
https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Az adott cookie adattárolási idtartama, bővebb információ elérhető itt:

Google általános cooki tájékoztató: https://www.google.com/policies/technologies/types/

Google Analitycs tájékoztató: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=hu

Az adatkezelés jogalapja
Az Ön önkéntes hozzájárulása, amit a honlap használatával ad meg Adatkezelő számára [Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pont szerinti adatkezelés].